0800 33 65 16

3 робочих способи переказу грошей в Китай

На сьогоднішній день Китай є одним з найбільших торгових партнерів України. Величезна кількість підприємців щодня укладають договори на оптові поставки товарів з Китаю. У зв'язку з цим виникла потреба в грошових переказах з України в Китай.

Як перевести гроші партнеру/постачальнику з Китаю? У цій статті ми розповімо про найбільш оптимальні та вигідні платіжні операції. А так же розглянемо складності з якими доведеться зіткнутися, вибираючи той чи інший спосіб транзакцій.

Для того щоб здійснити грошовий переказ в Китай люди використовують 3 популярних методи, давайте розглянемо їх докладніше.

Банківські перекази

Грошові перекази в Китай

Грошові перекази з України в Китай здійснюються за допомогою інтернет-банкінгу. Гроші перераховуються з банківського рахунку відправника з України на банківський рахунок китайського адресата.

Недоліки: терміни переведення від 1 дня і до 3 тижнів. Ліміти на суму переказу. Не у всіх банках є пряма конвертацію гривня - юань, тому крім подвійної конвертації ви не застраховані від стрибків курсу валют. І найголовніше: ніякої анонімності і бюрократія із заповненням всіх необхідних паперів.

Переказ коштів через сервіси PayPal, AliPay, WeChat

Переказ Paypal

В Україні дані сервіси повноцінно не працюють. Тому доведеться шукати «сірих» посередників, які мають високі комісії на перекази. Тарифи і курс можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Є ризик взагалі залишитися без грошей.

Переказ коштів через посередників

Посередник грошові перекази

Сьогодні велика кількість спеціальних компаній надають послуги з переказу грошей в Китай. Такі компанії швидко переведуть гроші, але ціна за їхні послуги може відрізнятися в 2-3 рази. Якщо сума переказу невелика, то через невдалий вибір посередника його послуги можуть бути для вас неактуальні.

Чому варто працювати з нами?

Для того, щоб грошові перекази в Китай проходили швидко, вигідно і без проблем, замовте цю послугу у партнерів компанії "KIT Group". Наші партнери гарантують:

  • мінімальну (адекватна) комісія;
  • захист грошових операцій від шахраїв;
  • швидкі перекази без затримок

Щоб замовити послугу переказу грошей в Китай, зателефонуйте нашому менеджеру +380503421267 і дізнайтеся всі подробиці, в тому числі курси юаня і розмір комісії на день відправлення переказу. Замовляючи послуги партнерів компанії "KIT Group", ви можете бути впевнені - все буде зроблено професійно!